Autorahoitus ilman käsirahaa

Uuden auton rahoittaminen on yleensä helpompaa kuin käytetyn auton rahoitus – koska uuden auton rahoituksen saat sovittua suoraan autoliikkeessä. Tällöin ostamasi auto toimii yleensä vakuutena. Saatat myös tarvita käytetyn auton, jonka jätät vaihdossa, sillä vanha auto toimii yleensä käsirahana.

Jos kuitenkin olet ostamassa käytettyä autoa, kannattaa tutustua mm. autolainan kilpailutukseen, koska yksityishenkilöltä käytettyä autoa ostaessa auton rahoitus muuttuu astetta hankalammaksi. Sitä kautta voit saada autorahoitusta ilman käsirahaa.

Case: Matti ostaa auton autokaupasta

Matti haluaa ostaa uuden auton vanhan Ladan tilalle nyt kun vauvakin on tulossa. Matti päättää mennä Laakkoselle ja ostaa sieltä tuliterän Volkswagenin perhefarmarin. Auton hinta on 27 900 euroa, josta matti maksaa omista säästöistään 7900 euroa. Matti ottaa suoraan autoliikkeestä autolainaa 20 000 euroa, jonka maksaa pois seuraavan 4 vuoden aikana. Korkoineen autolaina kustantaa 21 635 euroa neljän vuoden maksuajalla.

Case: Mirja ostaa käytetyn auton yksityishenkilöltä

Koska Mirja on juuri ostamassa ensimmäistä omaa auntoaan, haluaa että kyseessä on edullinen, mutta turvallinen menopeli, jossa on alle 80 000 kilometriä alla ja jonka ikä on alle 5 vuotta. Mirja löytää tarvettaan vastaavan auton Nettiauto.com sivustolta. Mirja ottaa yhteyttä auton myyjään ja selvittää mihin hintaan auto lähtisi. Vuoden 2014 Ford Fiesta, jota on ajettu 50 000 kilometriä lähtee myyjän mukaan 8700 eurolla. Koska Mirjalla on säästöjä vain 1700 euroa, tarvitsee hän lainaa 7000 euroa ostaakseen auton. Mirja kilpailuttaa autolainan, ja löytää edullisen lainatarjouksen. 7000 euron lainaa Mirja lyhentää 5 vuotta. Lainan kokonaiskustannukset ovat 8790 euroa.

Auton rahoitus helposti netistä

Kuten ylläolevista esimerkeistä huomaa, on kaksi täysin erilaista lainanhakutilannetta. Toisessa auto ostetaan autoliikkeestä, jolloin autoon voi saada rahoituspäätöksen suoraan liikkeessä. Toisessa tapauksessa täytyy autolainaa hakea itse, jotta voi maksaa autosta yksityishenkilölle.

Onneksi molemmat tavat ovat kuitenkin helppoja!

Lue autolainan kilpailutuksesta!

Autolaina ilman käsirahaa

Ostaessasi uuden auton autokaupasta, tarvitset yleensä käsirahan (tai vaihtoauton jonka jätät tilalle). Tämä johtaa usein siihen, että käsirahaosuus pitää ottaa erillisenä joustoluottona tai lainana.

Onneksi voit netin kautta kilpailuttaa autolainan helposti, jolloin voit saada 100% lainaa auton hinnasta – ilman käsirahaa. Autolainan kilpailuttaminen on myös helppoa. Seuraa allaolevia askeleita, niin lainan kilpailutus onnistuu helposti ja kätevästi:

  1. Siirry Autoluotto-sivulle
  2. Täytä tiedot ja hakemus
  3. Saat kymmeniä lainatarjouksia
  4. Valitse edullisin laina – rahat siirtyvät jopa heti tilillesi
  5. Osta auto!


Kilpailuta siis autolaina heti – se on maksutonta eikä sido mihinkään!