Autolaina

Kun löydät mieleisesi auton, kannattaa toimia nopeasti! Autolainan hakeminen on nykyään nopeaa ja helppoa, ja autolainan saakin omalle tililleen tätä nykyä jopa saman päivän aikana – tai joskus saman tien. Miksi siis odottaisit autounelmasi kanssa huomiseen, kun voit kilpailuttaa itsellesi edullisimman autolainan jo tänään?

Kilpailuttamalla autolainan saat jopa kymmeniä lainatarjouksia, joista voit valita edullisimman. Miksi kilpailuttaisit erikseen kaikki rahoituslaitokset, kun voit antaa pankkien ja rahoittajien kilpailla sinusta? Hae siis heti edullisin autolaina alla olevan painikkeen kautta!

Autolainaa voi saada pankista, rahoitusyhtiöltä, sosiaalisesta rahoituspalvelusta tai vaikkapa kilpailuttamissivuston kautta. On kuitenkin hyvä ymmärtää ero autorahoituksen ja autolainan välillä – sekä ymmärtää kumpi tulee missäkin tilanteessa edullisemmaksi!

Autolaina kätevästi netistä

Pankista tai rahoitusyhtiöstä otetullavakuudettomalla autolainalla saat maksettua autosi auton myyjälle samantien. Myös auton omistusoikeus muuttuu sinulle hati kaupat tehtyä. Vastaavasti voit hakea myös venelainaa venettävarten ja moottoripyörälainaa moottoripyörään.

Jos ostat auton autoliikkeestä voit saada tätä varten autorahoitusta, jolloin pankki “omistaa” auton kunnes olet maksanut rahoituslainan pois. Kun otat autolainan pankista tai rahoituslaitoksesta saat lainan ilman vakuuksia, jolloin auton omistajuus siirtyy heti sinulle!

Kun olet miettimässä uuden tai käytetyn auton hankintaa, kannattaa tutustua netistä löytyviin lainapalveluihin. Myös Autolainalaskuri.comin avulla voit kilpailuttaa itsellesi taatusti edullisen autolainan – täysin maksutta ja riskittömästi. Tutustu autolainan kilpailuttamiseen täältä. Voit saada vakuudetonta autolainaa jopa 60 000 euroa, joka tekee lainan hakemisesta helppoa kaikenkokoisia autohankintoja varten!

Ero autolainan ja autorahoituksen välillä?

Autolaina on vakuudeton laina, jota voidaan hakea mm. auton ostamista varten. Joskus autolainaa haetaan myös isompia autohuoltoja varten tai vaikkapa silloin, kun auton renkaat ovat muuttuneet sakkorenkaiksi. Vakuudeton autolaina tarkoittaa sitä, että autolainan aikana auto ei ole vakuutena pankkilainaa varten, vaan saat rekisteröityä auton heti itsellesi. Kun auton ostaa autorahoituksella toimii auto vakuutena, ja auton omistajuus siirtyy sinulle vasta kun viimeinen erä autolainasta on maksettu pois. Autolainaa saa haettua netistä, pankkikonttoreista tai vaikkapa puhelimessa, samalla kuin  autorahoituksen saa hoidettua lähinnä pelkästään autoliikkeessä.

Onko autolaina vakuudeton?

Kyllä! Kun kilpailutat autolainan, on kyseessä vakuudeton laina, jonka voi käyttää auton ostamiseen. Autolainan hankkimiseen et tarvitse säästöjä, takaajia tai vakuuksia. Sen kuin haet lainaa täältä, valitset edullisimman lainatarjouksen ja nostat lainaa suoraan tilillesi. Tilillä oleva raha on suoraan käyttövalmis auton ostamista varten.

Miten haen autolainaa?

Helpoin tapa saada taatusti edullista autolainaa, on kilpailuttaa lainatarpeesi kilpailuttamispalvelun avulla. Autolainan hakeminen ja kilpailuttaminen on helpompaa kuin koskaan:

  1. Siirry Autoluotto-sivulle
  2. Täytä tiedot ja hakemus
  3. Saat kymmeniä lainatarjouksia
  4. Valitse edullisin laina – rahat siirtyvät jopa heti tilillesi
  5. Osta auto!